Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3

Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3

Listen: 13162

Duration: 5:11

Date: 07 August 2019

Lirik:

Sepine wengi iki ngridu ati

Seng tansah kelingan sliramu

Kowe ninggal aku


Ademe howo iki

Nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe

Gandeng karo liyane


Yen pancen iki uwes garise

Aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekne

Masio abot sanggane


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase


Ademe howo iki

Nggowo loro sing kang nyoto

Mergo nyawang kowe

Gandeng karo liyane


Yen pancen iki uwes garise

Aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekne

Masio abot sanggane


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase


Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi

Tapi loro ati iki amergo di hianati

Yen pancen uwes garise

Kowe gandeng karo dee

Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :