Download lagu Nella Kharisma - Sukete Tonggo MP3

Nella Kharisma - Sukete Tonggo MP3

Listen: 3664

Duration: 5:59

Date: 05 September 2019

Lirik:

Apuwo riko tego

Mungkirri endah janji janji

Jare isun hang riko demen

Tapi wong liyo hang diangen


Loro rasane ati

Isun sing tau diregani

Sembarang ewis sun elungno

Magih ngelirik sukete tonggo


Sego wis kadung dadi jenang

Karuan baen disanteni

Mergo ati wis kadung wiring

Mesisan isun ceburi


Piring beling ojo dibanting

Kurebno nong nduwur pelonco

Hang disanding sing welasmaning

Saben dino keronto ronto


Loro rasane ati

Isun sing tau diregani

Sembarang ewis sun elungno

Magih ngelirik sukete tonggo


Sego wis kadung dadi jenang

Karuan baen disanteni

Mergo ati wis kadung wiring

Mesisan isun ceburi


Piring beling ojo dibanting

Kurebno nong nduwur pelonco

Hang disanding sing welasmaning

Saben dino keronto ronto

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :